The right way!

Het enthousiasme van gebruikers

Hier staan de ervaringen van individuele gebruikers die Muscle Booster succesvol hebben toegepast. Het zijn de ervaringen van coaches, personal trainers en gebruikers welke zeer enthousiast zijn over Muscle Booster. Ze weerspiegelen de succesvolle werking van Muscle Booster op onze consumenten. Muscle Booster wordt gebruikt door beginnende en gevorderde sporters, beroeps-atleten, krachttrainers en bodybuilders over de gehele wereld om meer uit het lichaam en training te halen.

Coaches en personal trainers adviseren Muscle Booster!

Personal trainer Robert Visser begeleid al 10 jaar bodybuilders. Visser is zeer tevreden over de werking van Muscle Booster.

“In het verleden liet ik mijn jongens altijd veel verschillende supplementen gebruiken. Het was altijd zoeken naar een middel dat alles in één deed: spieropbouw en vetverbranden. In de bodybuilding wereld zie je heel snel of een supplement werkt of niet, gezien je de spiergroei en vetpercentage gemakkelijk kan opmeten. Ik ben erg blij met Muscle Booster. Het is ideaal dat alles in een potje zit. Dat scheelt zoveel werk en bespaart veel tijd aan voorbereiding van de sportsupplementen. Het enige wat je hoeft te doen is voor de aanvang van de training het tablet in te nemen met een beetje water,en je bent klaar om te knallen.”
Robert Visser, Personal trainer

Muscle Booster is een potje buskruid!

Personal trainer Emilio Van der Vaart is een zeer ervaren instructeur die meerdere jaren actief is als personal trainer. Van der Vaart is ruim opgeleid en zeer actief bezig met bijscholing op een hoog niveau.

'Ik heb veel cliënten die snel resultaat uit mijn trainingen willen boeken. Hoe sneller de resultaten worden behaald, hoe gemotiveerder mensen gaan sporten! Ik heb naar supplementen gezocht die meer uit mijn programma halen: meer spiergroei, sneller herstel en een optimalere stofwisseling. Ik kwam al snel Muscle Booster tegen. Ik besloot het te gaan implementeren in mijn programma's en de resultaten liegen er niet om! Muscle Booster is een potje buskruid! Ik kan Muscle Booster aan elke type sporter aanbevelen.
Emilio Van der Vaart, personal trainer

Muscle Booster sponsort Wilfred Atsma

Wilfred Atsma doet vanaf 2002 mee aan sterkste Man van Nederland Wedstrijden

Wilfred: "Ik doe nu 11 jaar mee aan sterkste man wedstrijden, en ik ben erg tevreden over de resultaten. Bij wedstrijden in 2004 waar ik aan mee deed waren ook een paar mee die aan sterkste man van Nederland hebben mee gedaan, en die heb ik allemaal verslagen. In december 2005 ben ik 2e geworden van Friesland. Hier van is een verslag gemaakt ,welke in het Sport & Fitness magazine van maart/april 2005 staat. Muscle Booster helpt mij om mijn droom tot werkelijkheid te maken: ik wil graag mee doen aan sterkste man van Nederland en hoop dan voor de top 5 te strijden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar, hier voor moet je veel over hebben zoals training, rust, tijd en uiteraard veel goede sportvoeding. Vandaar dat ik Muscle Booster gebruik."
Wilfred Atsma

Door Muscle Booster ben ik een beer geworden!

Johan van den Berg is recreatief krachttrainer, en gebruikt Muscle Booster een half jaar

“Even een bericht van mij om te vertellen dat ik enorm tevreden ben met jullie Muscle Booster! Ik krijg in de sportschool veel complimenten over mijn vorderingen: iedereen ziet dat ik enorm gegroeid ben! Voorheen was ik erg mager, maar door Muscle Booster ben ik een beer geworden! Ik ben in een half jaar tijd 3 kilo aan spiermassa aangekomen. Ik heb tijdens het trainen meer energie en meer kracht. Ik voel dat het herstel proces sneller gaat, waardoor ik ook vaker in de week kan trainen. Doordat Muscle Booster zo'n complete werking heeft, hoef ik ook niet meerdere middelen te gebruiken. Ik heb nooit last gehad van bijwerkingen! Muscle Booster, bedankt!”
Johan van den Berg, recreatief krachttrainer

Ik presteerde als vanouds!

Cornelis van der Graaf is amateur wielrenner, en doet elk jaar mee aan verschillende koersen.

“Wat een product is Muscle Booster zeg! lk train 3 tot 4 keer per week. Omdat ik nu wat ouder begin te worden heb ik toch wel behoefte aan wat ondersteuning voor mijn herstel, en wat extra energie en kracht tijdens de training. Ook is mijn stofwisseling minder snel, waardoor ik toch sneller aankom. Ik ben opzoek gegaan naar een supplement dat dit proces tegen kan gaan. Via een trainingsmaatje hoorde ik over Muscle Booster. Hij gebruikt het al 4 jaar, en is er erg tevreden over. Ik was eerst sceptisch, en twijfelde of ik het wel wou bestellen maar heb het toch een kans gegeven. En ik heb er geen spijt van gekregen! Ik was erg blij met de snelheid van de levering en de service. De werking verbaasde me, ik had veel minder moeite om sneller op mijn fiets te blijven zitten, en weer als vanouds te presteren!”
Cornelis van der Graaf, amateur wielrenner

Over Muscle Booster™

Kwaliteit volgens HACCP code

Heeft u nog vragen?