The right way!

De werking van de ingrediënten

Het geheim van Muscle Booster zit in de dosering van de ingrediënten. De kruiden en hun eigenschappen hebben cruciale uitwerkingen op de groei van de spieren, op de energie en het uithoudingsvermogen, , het verbranden van vet, de weerstand, de versnelling van het lichamelijk herstel en op de spierkracht. Hieronder hebben we de werking van de ingrediënten voor je in een tabel gezet.

Bestel direct

L-Arginine

De capaciteiten van L-Arginine zijn bekend in wereld van de wetenschap en in de bodybuilding. L-Arginine is een semi- essentiële aminozuur. Essentiële aminozuren als L-Arginine kunnen niet door het lichaam zelf op een natuurlijke manier aangemaakt worden, en moeten dus via een voedsel supplement worden opgenomen. L-Arginine is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vele fysieke processen. Deze fysieke processen zijn spiergroei, verbranding van vet, meer energie en uithoudingsvermogen en meer weerstand.

Vaatverwijding
L-Arginine is cruciaal voor spiergroei door zijn vaatverwijdende capaciteiten. Het bevordert de natuurlijke aanmaak van stikstofoxide in het bloed. Door de verhoging van de stikstofconcentratie in het bloed en zijn ontspannende werking op de bloedvaten zijn de spieren goed doorbloed en er kan er meer zuurstof naar de spiercellen en organen overgebracht worden. Door de verbeterde doorbloeding krijgt men meer energie, is er voor tijdens de training meer kracht en uithoudingsvermogen en herstelt men sneller van iedere training die er is gedaan. Het helpt om in korte tijd de spieren meer en beter te laten groeien.

Ginko Biloba

Ginko Biloba bevat bestandsdelen die over langere tijd indrukwekkende werkingen op het menselijk lichaam teweeg brengen.

Een van die werkingen is het verbeteren van de bloedsomloop naar alle vitale weefsels en organen van het lichaam. Naast de bevordering van de bloedcirculatie heeft Ginko Biloba een bloedvaten verwijdend effect waardoor er stikstofoxide in het lichaam aangemaakt kan worden, waardoor je krachtig en energiek gaat trainen, omdat je spieren en organen goed doorbloed zijn en perfect van zuurstof worden voorzien. Je spieren zullen beter herstellen en groeien na een training.

Maca Dry Extract

Maca Dry Extract is een extract van het Maca gewas. Dit gewas groeit in de Peruaanse Andes tussen de 3.000 en 5.000 meter boven het zeeniveau. Het wordt door de Peruaanse bevolking al duizenden jaren gebruikt, om allerlei lichamelijke aandoeningen tegen te gaan. De Maca wortel bevat namelijk veel hoogwaardige voedingsstoffen als mineralen, vezels, koolhydraten, eiwitten en meer dan 20 elementaire vetzuren. Het Maca Dry Extract wordt gewonnen uit de Maca wortel. Maca Dry Extract is een energie versterkende stof en bevordert de gezondheid. Het zorgt voor meer weerstand, een optimaler herstel, en meer kracht.

Guarana Extract

Guarana Extract geeft een extra energiekick zodat het uithoudingsvermogen verbetert. Het helpt om beter en langer te kunnen presteren tijdens het trainen. Doordat het spierherstel door Guarana Extract wordt gestimuleerd kom je snel weer op krachten na de training. Naast de bevordering van de prestaties stimuleert Guarana Extract ook de stofwisseling en de vetverbranding.

Vitamine B3

Vitamine B3 is een essentiële vitamine voor de mens. Het heeft een cruciale functie in de energiestofwisseling en in de eiwittenstofwisseling, en heeft een rol bij de aanmaak van vetzuren in het lichaam. Zonder Vitamine B3 is een goede stofwisseling onmogelijk, en kunnen koolhydraten, eiwitten en vetten niet als energie worden omgezet.

Vitamine B3 doet de bloedvaten verwijden. Hierdoor kan er meer bloed naar de spieren en organen getransporteerd worden, zodat spieren sneller worden opgebouwd, je sneller hersteld en meer kracht hebt. Een betere doorbloeding resulteert in meer energie en een hoger uithoudingsniveau.

Zinc Monomethione

Zinc Monomethione werkt zeer opwekkend bij de natuurlijke productie van het mannelijke hormoon Testosteron. De productie van testosteron heeft een extreem bevorderende invloed op de spiergroei. Een hoog testosteronspiegel is essentieel voor de totstandkoming van sterke en goed ontwikkelde spieren. Als de testosteronspiegel een goed niveau heeft bereikt zullen de spieren maximaal kunnen groeien.

L-Taurine

L-Taurine is een bio actieve stof, welke een belangrijke rol vervult in het hart en bloedvatenstelsel en de zenuwcellen. Het heeft een positieve werking op de werking van het hart. Doordat L-Taurine de balans van mineralen van de cellen in stand houdt, heeft het een groot belang in de functionaliteit van alle spieren in het lichaam. L-Taurine geeft een toename in de kracht, en geeft je ook meer energie.

L-Taurine heeft een antioxidante werking, zodat het het lichaam vrij wordt gemaakt van vrije radicalen. Door de verwijdering van afvalstoffen in het lichaam heeft L-Taurine een sterke werking en verbetering op de weerstand.

Kola Nut Extract

Kola nut Exract is een elixer van de cafeïne houdende Kola noot. Kola Nut Extract prikkelt het lichaam en de geest en geeft energie. Kola Nut tempert depressies en doet de zenuwen bedaren. Kola Nut helpt bij oververmoeidheid en geeft je veel energie.

Bestel direct

Over Muscle Booster™

Kwaliteit volgens HACCP code

Heeft u nog vragen?