The right way!

De meest gestelde vragen over Muscle Booster.

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over Muscle Booster vinden.
Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Muscle Booster?
Neem dan contact op via onze klantenservice.

Is Muscle Booster veilig?

Ja, Muscle Booster is absoluut veilig en ongevaarlijk. De ingrediënten van de tabletten zijn 100% natuurlijk. Alle ingrediënten worden gecontroleerd voordat ze worden verwerkt in de tabletten. De ingrediënten zijn met zorg geselecteerd en staan borg voor kwaliteit.

Zijn er bijwerkingen?

Muscle Booster is 100% natuurlijk. Je zult geen last hebben van nare bijwerkingen zolang je je maar houdt aan de voorgeschreven dosering. Voor het gebruik heb je geen doktersrecept nodig.

Is Muscle Booster legaal?

Muscle Booster is legaal en staat niet op een verboden lijst. De bestanddelen en de dosering vallen binnen de regels van de wet.

Voor wie is Muscle Booster bedoeld?

Muscle Booster is dé natuurlijke spiermassa opbouwer en vetverbrander in één! Het is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn sport wil halen: Muscle Booster is het ideale product voor beginnende en gevorderde sporters, beroeps-atleten, krachttrainers en bodybuilders. Bodybuilders die snel droog willen worden en meer spiervolume wil krijgen. Voor serieuze (kracht)sporters is Muscle Booster heel belangrijk, omdat het juiste ingrediënten bevat om met meer kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Het geeft sporters als zwemmers en wielrenners meer energie en uithoudingsvermogen en een sterkere weerstand, om langer door te blijven gaan.

Hoe werkt Muscle Booster? Hoe zorgt het voor het uiteindelijke effect?

Muscle Booster bevat zeer krachtige ingrediënten, die voor meer spiergroei, meer energie en uithoudingsvermogen, een verbetering van vetverbranding, een sterkere weerstand en een uitmuntend herstel zorgt. De ingrediënten zorgen er onder andere voor dat de doorbloeding van de spieren en de werking van de stofwisseling en vetverbranding beter wordt. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof en bloed waardoor er harder en optimaler kan worden getraind.

Hoeveel Muscle Booster tabletten moet ik per dag nemen?

Dat ligt eraan aan welke sporten je doet: Voor conditionele sporten als zwemmen, hardlopen, wielrennen, fietsen, touwtje springen, skaten, joggen, nordic walking, vechtsport, circuit trainen, en hardlopen dien je 1 á 2 maal voor de aanvang van de training een tablet Muscle Booster met water in te nemen. Voor zwaardere trainingsprogramma's als krachttraining en bodybuilding slik je Muscle Booster drie maal dagelijks.

Over Muscle Booster™

Kwaliteit volgens HACCP code

Heeft u nog vragen?